Over ons

Drainvast bv in 2012 opgericht door Jac van Ham en Annemarie Schuiling. Aanleiding is in feite geweest het verzoek van de gemeente Bergen (nh) om te komen met een alternatief voor waterpasserende bestrating. Samen met de gemeente en ingenieursburo Tauw is gezocht naar een onderhoudsarme, duurzame oplossing om regenwater via de bestrating te kunnen infiltreren. Diverse materialen en modellen zijn getest. De drainvoeg gemaakt van naaldvilt bleek aan alle vereisten te voldoen. De brede toepasbaarheid van de drainvoeg heeft Jac en Annemarie doen besluiten hier een apart bedrijf voor op te richten.

 

In de afgelopen jaren zijn de drainbrick en drainstop ontwikkeld en aan het assortiment toegevoegd.

Jac van Ham

Jac is oprichter en bedenker van Drainvast. Een achtergrond in de techniek en als commercieel directeur bij ondermeer VS&H kwamen van pas bij de oprichting en ontwikkeling van Drainvast bv. Op verzoek van de gemeente Bergen nh heeft Jac een alternatief voor waterpasserende bestrating ontwikkeld. In de afgelopen jaren zijn daar de drainbrick en drainvoeg bijgekomen. Sinds april 2017 is Jac voor de 2e keer met pensioen gegaan,. Nu is hij bezig met het verder uitwerken van een aantal nieuwe vindingen.

 

 

Annemarie Schuiling

Annemarie heeft na haar studie Bedrijfskunde bij verschillende organisaties gewerkt. In het begin van haar carriere met name op het financiële vlak, de techniek is daar later aan toegevoegd.  Samen met Jac is Drainvast opgericht. Naast algemene zaken als bedrijfsleider, is zij bezig met projecten van de eerste informatie aanvraag tot en met de uitvoering. Tevens is zij de contactpersoon voor projecten in Groot-Brittanië. Bel voor meer informatie 06-402 17 608 of mail annemarie@drainvast.nl

“praktisch & oplossingsgericht”